coaching

Soms functioneer je niet meer zoals je zou willen. De spanningsklachten overheersen en je komt er zelf niet meer zo goed uit. Het is tijd weer tot jezelf te komen, jezelf weer te zien in hoe het nu met je gaat. Je adem, je houding, je manier van bewegen, het ervaren van spanning en ontspanning in je lichaam zijn werkzame manieren om dat contact te herstellen, te ervaren waarin je vastloopt en hoe je daar weer uit kunt komen. Mijn rol is niet zozeer het voor je op te lossen maar je leren dit zelf te doen. Wat heb jij nodig weer in balans te komen.

 

In een eerste consult nemen we de tijd voor je verhaal en laat ik je vast ervaren hoe ik werk. Ik nodig je uit je adem te betrekken in je verhaal en vraag hoe en waar je dit in je lichaam ervaart. Naast de ademhaling kijken we ook naar je houding, je manier van bewegen en naar de spanning in je lichaam. Door middel van ademoefening, massage, aanwijzingen in houding en beweging ga je ervaren wat dit voor je doet. Vaak zijn drie tot zes sessies voldoende om weer voldoende tools in handen te hebben jezelf verder bij te sturen. Mocht het een dieperliggende oorzaak hebben, dan kunnen we een samenwerking aangaan met een collega psychotherapeut hier in het centrum.

Kosten

Klik hier voor de pagina met tarieven.

Ik werk met Integratieve ademtherapie, Polariteitsmassage en Trager Approach. Samen met de cliënt kijken we wat de best passende manier van werken is. Dat kan ook een combinatie van deze drie methodes zijn. De bedoeling van mijn werk is om het contact met je lichaam te vergroten, daar de ruimte en ontspanning weer te ervaren en inzicht te verkrijgen in welke gedachtes en gevoelens je ruimte geven of je beperken.

Heeft u een vraag over coaching? Stuur een bericht.

Mocht het invullen van dit formulier een probleem geven, dan kun je ook een bericht sturen naar info@balansenreflectie.nl.