Massage / yoga vakantie in Frankrijk

Een heerlijke massage week in La Vie Tara in Frankrijk. Ontspannende vakantie in de natuur met ruimte en rust. Geniet van een complete massage cursus van Marijn van der Vegt, met daarnaast yoga, Qigong, dans en veel gelijkgestemde mensen. Er zijn extra workshops, stilte wandeling(en) en een avondprogramma met o.a. dans en kampvuur.

4 t/m 11 augustus 2018

Een reis door de vijf elementen

In deze vijf elementen massage week maken we een reis door deze elementen. We maken elk element weer vrij in “Body &Mind”. We schudden de verkramping eruit, brengen het lichaam in een stromende beweging, komen tot een diepe stilte, en wakkeren ons innerlijk vuurtje weer aan. Iedere dag gaan we aan de slag met een van de elementen. We leren het te begrijpen maar nog meer het te ervaren in het lichaam. Dit door middel van massage en oefeningen. Wat neem je mee naar huis: de ervaring van het geven en ontvangen van massages, inzichten en massagegrepen die je thuis verder kunt gebruiken. Deze week is bedoelt voor zowel voor beginnende als gevorderde masseurs. Enige feeling met massage is wel nodig. De gevorderde heeft het voordeel dat hij technieken zal herkennen, maar nieuw en inspirerend zal mijn manier van indelen van massage technieken zijn.

Kosten

Prijzen: tussen € 580 en € 960

Verblijf: logies met volpension. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, vers en zuiver natuurlijk. Kamers: 1, 2, 3/4 persoons, kamers of een tent.

 

Maak kennis met de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether.

 

In deze week maken we kennis met de vijf elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether, de vijf stemmingen waar van uit we leven. Het zijn vijf aspecten, die als het goed gaat, zich gemakkelijk afwisselen in je doen en laten. Het is heerlijk ze bewust te ervaren en ze ruimte te geven. Daar is vakantietijd een goede periode voor. Uit het te krappe jasje, uit de drukke wereld, weer tijd voor nieuw, anders, beweging en ontspanning.

Ether – De stilte, verbinding met de natuur, de leegte.
Lucht – het ervaren van lichtheid, ruimte, mogelijkheden.
Vuur – het enthousiasme, gedrevenheid, het maken van keuzes.
Water – de beleving, emoties, gevoel, smaak, zin.
Aarde – het begrenzen, afronden en concreet maken, je binden.

 

Body & mind vakanties.

 

Deze vakantie week wordt georganiseerd door Fit Body & mind. Dit programma is onderdeel van een uniek vakantieconcept voor het welzijn van body & mind. Je volgt één van de programma’s in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Verder kun je daar heerlijk  wandelen en er is ook dans en kampvuur. Het vakantie motto is: alles mag, niets moet!

Verblijf: logies met volpension. Maaltijden: gezond, vers en zuiver natuurlijk. Kamers: 1, 2, 3/4 persoons, groepskamers of in je eigen tent. Programma: workshops van Marijn, open workshops van andere docenten en dans. Vrije tijd: wandelen, zwemmen en ontspannen.

Klik hier voor nog meer informatie over het cursusprogramma.