Basis Polariteitsmassage 8 avonden

Een cursus van acht avonden, waarbij je de basisgrepen leert van de Polariteitsmassage. Dit zijn grepen waarmee je een goede ontspanningsmassage leert te geven. Een massage die lichaam en geest in balans brengt. Je omgeving kan er direct van profiteren. Deze cursus is zowel voor beginners maar ook voor hen die al eerder een massagecursus hebben gevolgd. De Polariteitsmassage is bijvoorbeeld een goede aanvulling op Reiki, Sportmassage, Voetreflexmassage of Ontspanningsmassage.

Het is een praktische cursus waarin je op gedegen wijze leer te werken met massagetechnieken die spanning in de huid, het spierweefsel en het orgaanweefsel losmaken en met technieken die de energie in balans brengt. Je leert te werken met drukpuntmassage, bindweefsel massage, klassieke massage en energetische massage. Polariteitsmassage heeft een diep ontspannende werking.

Startdata

2 oktober 2019

Data en Inschrijven

Kosten

€ 295,=

We beginnen met een massage van de rug en leren er elke les een nieuw stukje bij. We oefenen door de massage uit te wisselen, zodat je elke les zowel een massage geeft als ook ontvangt. Je zal merken, massage is heerlijk te ontvangen maar ook zeer ontspannend om te geven.

 

Reviews

 

In mijn zoektocht naar een massage cursus waar alles wat ik belangrijk vind in masseren wordt meegenomen, kwam ik terecht bij Marijn , balans en reflectie. Daar werd de cursus polariteits massage gegeven waar het fysieke en energetische lichaam wordt behandeld. Waardoor vanzelf het emotionele lichaam ook geactiveerd wordt.

De lesstof wordt door Marijn duidelijk overgebracht en er is voldoende ruimte tot ontdekking voor wat het geven en ontvangen van de polariteits massage met je doet. Dit alles in een rustige en fijne omgeving.

Ben zeer tevreden over het geheel.

Anouck

 

Ik vind het een hele mooie cursus. Ik heb al veel cursussen en workshops gevolgd. Maar het was geweldig. Bij de uitleg en het oefenen is er  veel geduld. Heel fijn Marijn.

Nila

Inschrijven voor Basis Polariteitsmassage 8 avonden

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 2 oktober 2019

Cursusdata: 2, 9, 23, 30 oktober 13 en 27 november 4 en 18 december van: 19.30 tot 22.15

Mocht het invullen van dit formulier een probleem geven, dan kun je ook een bericht sturen naar info@balansenreflectie.nl.