Cursussen Polariteitsmassage

Dit overzicht helpt je de massagecursus te vinden die het beste bij je past.

Starters

Ben je een starter in de massage of wil je de grepen die je elders hebt geleerd verder uitbreiden, kies dan uit onderstaande vier cursussen.
Hoofd-nek-schoudermassage 2 avonden Dit is een leuke starter waarbij je, werkend aan een gewone tafel, leert nek en schouders te masseren.
Basis Polariteitsmassage 8 avonden of 4 dagen In deze cursus leer je de basisgrepen. Je leert de grepen werkend op een massagetafel. Na afloop ben je in staat een gehele lichaamsmassage te geven.
Polariteitsreeks 2 dagen Een serie grepen waarbij je leert werken met energetische massage en grepen leert die de gewrichten los en soepel maken.

Verdieping

In onderstaande cursussen worden de massagetechnieken in relatie gebracht met de filosofie van de Polariteitsmassage. Ze kunnen naar keuze worden afgerond met een examen en het behalen van een diploma. Deze cursussen zijn bedoeld voor de professioneel werkende masseur maar zeker ook voor de geinteresseerde vrijetijdsmasseur.
Basis Polariteitsmassage prof 7 dagen Deze cursus bestaat uit de Basiscursus van 4 dagen of 8 avonden + de Polariteitsreeks + een lesdag theorie. Je hebt nu een aardige ondergrond om te werken met Polaritietsmassage.
Vijf elementen prof 5 dagen Het werken vanuit de vijf elementen is een boeiende aanvulling op de basiscursus of de basis prof. De cursus geeft inzicht in de vijf elementen en leert je te werken met de bijhorende technieken.

Aanvullend

Heb je een basiscursus Polariteitsmassage gevolgd, wil je het geleerde niet vergeten, massages blijven uitwisselen en nieuwe thema’s aan leren.
Jaargroep 7 dagen Iedere maand een cursusdag waarbij steeds een ander thema wordt uitgewerkt. Zo blijf je oefenen wat je al geleerd hebt, breidt je je kennis en vaardigheden uit en blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.